Biscuiti sarati

de dantes in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2014 | 5449 vizualizari

 

Se pot pastra mai multe zile,merg foarte bine cu o bere.

 

INGREDIENTE

  • 1Kg.faina
  • 250 g margarina
  • 100 ml.ulei
  • 2 linguri untura
  • 1 lingura sare
  • 1 cub drojdie
  • 200 ml.lapte
  • 2 linguri chimen
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti sarati:

Se dizolva drojdia in putin lapte cu zahar apoi se amesteca faina cu toate ingredientele si se framanta bine adaugand cate putin lapte pana devine un aluat potrivit de tare si nu se mai lipeste de maini.se lasa la dospit o ora.

Se intinde aluatul in foi de circa 0,5 centimetri si se taie cu ajutorul formelor si se aseaza in tava si se dau la cuptor 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti sarati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti sarati