Bomboane

de Sabina in Prajituri, 19 Mai 2009 | 9617 vizualizari

 

Un desert simplu, rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de chec cu cacao (de preferat mai uscat)
  • o mana generoasa nuca
  • o lingurita scortisoara
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 50 grame nuca de cocos
  • 50 grame nuca de cocos (pentru tavalire)
  • o ceasca de lapte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane:

Faramitam feliutele de chec, adaugam nuca si cescuta de lapte, scotiroasa si zaharul vanilinat. Amestecam bine toate ingredientele. Formam bilute din aceasta compozitie, pe care mai apoi le tavalim prin nuca de cocos (eu am amestecat nuca alba si nuca galbena).

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baclava