Bomboane de pom cu spanac cu seminte

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2016 | 3754 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori.  Sunt foarte bune. Cu siguranta le vor placea si colindatorilor.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de aluat
  • 200 g spanac conservat
  • 100 g branza de capra
  • 100 g iaurt cremos
  • 25 g unt
  • 50 g seminte de dovleac
  • 30 g chia
Portii: 45
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de pom cu spanac cu seminte:

 

 

Scurgem bine spanacul si il calim in unt. Cat se racoreste spanacul calit, amestecam branza de capra maruntita, cu iaurtul, pana devine o crema. Punem crema de branza peste spanac, omogenizam si adaugam semintele de chia si de dovleac. Foaia de aluat o taiem dreptunghiuri pe care le mai intindem cu sucitorul. Luam fiecare dreptunghi de aluat, punem o lingurita de compozitie de spanac in mijlocul dreptunghiului, aducem fiecare margine peste umplutura, apoi rasucim la capete precum bomboanele de pom. Asezam bomboanele in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos. Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti folosi branza feta in loc de branza de capra, si in acest caz, nu mai trebuie sa puneti iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de pom cu spanac cu seminte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din foietaj umpluta cu ciuperci,spanac si carne