Bomboane Raffaello

de adry88 in Dulciuri, 10 Ian 2012 | 4867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g zahar pudra
  • 125 g unt
  • 100 g frisca
  • 250 g lapte praf
  • 200 g nuca de cocos
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Se freaca zaharul cu untul la temperatura camerei, se adauga laptele praf, nuca de cocos, esenta, frisca treptat. Trebuie sa obtinem o pasta omogena.

Lasam sa se odihneasca putin, dupa care cu mana umeda formam bilute si le trecem prin nuca de cocos. Le dam la rece 2 ore, dupa care le putem servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Raffaello