Bomboane Rochers cu nuca de cocos si ciocolata

de Catalina L in Dulciuri, 29 Iun 2016 | 2742 vizualizari

 

O simpla combinatie de nuca de cocos, zahar si albus de ou.
Foarte simplu de facut, vi le recomand cu caldura.

 

INGREDIENTE

pentru 18 bomboane:

  • 125 g nuca de cocos
  • 80 g de zahăr
  • 1 ou întreg
  • 1 gălbenuș de ou
  • 80 g de ciocolata neagra
  • extract de vanilie lichid
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rochers cu nuca de cocos si ciocolata:

Se amesteca nuca de cocos , zahărul , vanilia și ouăle.

Rezervati o jumatate de ora.

Se incalzeste cuptorul la 180 °.

Umplem formele in silicon cu compozitia cu cocos si dam la cuptor timp de 15 minute.

Se scot din cuptor , se demuleaza si se pun la racit pe un grill.

Spalam forma in silicon  si o uscam bine.

Punem ciocolata la topit la microunde sau la bain-marie.

In fiecare forma punem un pic de ciocolata si deasupra prajiturile.

 

Ornam cu ciocolata ramasa si dam la rece pentru cel putin 1 ora.

Scoatem din forma si servim.

Le putem pastra intr-o cutie metalica.

Bun Rocher !

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rochers cu nuca de cocos si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert chec marmorat