Bomboane tip Raffaello cu nuca de cocos, curmale si prune uscate

de Ela68 in Vegan / Raw vegan, 10 Oct 2012 | 12041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr curmale
  • 100 gr prune deshidratate
  • 250 gr nuca de cocos
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane tip Raffaello cu nuca de cocos, curmale si prune uscate:

Punem curmalele la hidratat timp de 2 ore.

 Mixam la robot curmalele, prunele si 200 gr nuca de cocos. Eu am un blender mic, deci a trebuit sa le macin in trei reprize.

Rezulta o pasta ce poate fi usor modelata.

Formam mici bilute pe care le tavalim prin cele 50 gr nuca de cocos ramasa.

Sunt exceptionale !

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane tip Raffaello cu nuca de cocos, curmale si prune uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

laura_n 1

11.10.2012, 14:16

mie nu imi plac curmalele, dar arata fain bomboanele

Ela68 1

11.10.2012, 14:46

Laura, cred ca se pot inlocui cu ce-ti place, principalul e sa se lege, sa le putem tavali....

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

ieri la 10:09

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]