Borș de sfeclă roșie

de elucubratiiculinare in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2012 | 5744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o sfeclă roșie măricică,
  • 2 cepe,
  • 2 morcovi,
  • 2 cartofi
  • 1 litru borș,
  • pătrunjel verde,
  • leuștean,
  • 2 ouă,
  • smântână.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Borș de sfeclă roșie:

Sfecla se curăță și se taie fideluță.
Sfecla se pune la fiert în 2 litri de apă împreună cu ceapa tăiată mărunt și morcovul tăiat fideluță.
După 20 minute de fiert adăugăm și cartofii tăiați cubulețe.
După 15 minute, când cartofii s-au fiert adăugăm borșul clocotit și verdeața tocată mărunt.
Mai lăsăm 2-3 minute pe foc.
Între timp batem cele 2 ouă într-un castronel și le adăugăm în borșul clocotit, amestecând imediat pentru a nu se coagula.
Se poate servi atât rece cât și rece cu smântână.

Daca ti-a placut reteta noastra "Borș de sfeclă roșie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

28.02.2012, 21:48

elucubratiiculinare 1

29.02.2012, 09:33

este prima oara cand fac asa ceva,si am fost super incantata de el
Sigur o sa mai fac Pupici

Aurelia 07_07 1

29.02.2012, 10:29

Am sa fac si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]