Borek

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2011 | 7009 vizualizari

 

Pai nu va asteptati sa va dau tort de ziua femeilor sau mucenici...ce un borek nu-i bun intr-o zi ca asta

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi de placinta
  • ulei ptr uns foile
  • 500 grame branza de vaci
  • 2 oua
  • 1 cutie mica de smantana
  • putina sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Borek:

Jumatate din foi se folosesc dedesupt si cealalta jumatate deasupra. Se unge fiecare foaie cu ulei.

Branza se amesteca impreuna cu ouale batute si smantana. Se pune si putina sare.

Se toarna compozitia peste jumatatea foilor de placinta si se adauga restul foilor.

Se cresteaza in felii,ca sa poata fi feliata usor dupa ce e gata.

Se da la cuptor cam 40 de minute.

O sa mai incerc si cu alte arome ca a fost foarte gustoasa!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Borek" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de branza cu telina