Bors cu carne de pui si fasole verde

de AnyCostescu in Ciorbe, 13 Oct 2012 | 3495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mijlociu sau 1/2 gaina sau cocos
  • 1/2 kg fasole verde
  • 2 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa
  • leustean
  • 1 l bors acru
  • sare
  • 1 ou
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu carne de pui si fasole verde:

curati pasarea, o treci prin flacara,o freci cu malai si o golesti. O speli in mai multe ape reci, o tai bucati.

ferbi carnea numai dupa ce ai dat-o in clocot de cateva ori si ai aruncat apa.

cand carnea s-a inmuiat,pui fasolea verde curatata,taiata bucati de 2-3 cm.

lasi sa fiarba acoperit un sfert de ora, sarezi, adaugi ardeii si rosiile taiate felii subtiri si ceapa tocata marunt.

mai fierbi un sfert de ora, acresti cu bors fiert aparte, parfumezi cu leustean tocat, dregi cu ou si smantana dupa ce ai racorit borsul 5 minute.

servesti cald cu paine proaspata si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu carne de pui si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de afumatura cu smantana si tarhon