Bors de cartofi

de pity19 in Supe/Ciorbe, 7 Oct 2014 | 4177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi medii
  • 1 plic bors magic
  • 4 linguri smantana grasa
  • 2 linuguri ardei tocati la borcan
  • 2 linguri morcov tocat la borcan ( se gaseste la magazine mari )
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • patrunjel uscat la plic
  • 5 l apa
  • 4 carnati proaspeti congelati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de cartofi:

  1. Curatam cartofii de coaja , clatim ; Taiem fiecare cartof in doua dupa care in patru ;
  2. Punem cartofii la fiert in apa cu sare ;
  3. Adaugam peste cartofi ardeii tocati si morcovii ;
  4. Lasam la dezghetat carnatii ; Ii taiem felii ; Punem intr-un castron si dam la cuptorul cu microunde 2 minute ;
  5. Cand cartofii sunt aproape fierti , turnam carnatii cu tot cu zeama din castron si lasam pana cartofii sunt fierti ;
  6. Punem borsul magic ( 1-2 linguri ) , smantana , sare , piper  si vegeta dupa gust ; Adaugam 1-2 lingurite patrunjel uscat ;
  7. Lasam putin la foc mic amestecand continuu ;
  8. Luam de pe foc si lasam la racit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]