Bors de naut cu carnati iuti

de roxanamiti in Ciorbe, 11 Feb 2011 | 8198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g. naut fiert,
  • 2 carnati iuti,
  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 1 rosie,
  • 1 ardel verde,
  • 2 linguri ulei,
  • 3 linguri bulion,
  • 3 linguri bors magic,
  • 1 lingura delicat de legume,
  • 2 linguri de pantrujel tocat,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de naut cu carnati iuti:

  •  * carnatii ii taiem feliuta si ii punem la calit fara ulei, cand a lasat toata grasa ii scoate si in grasa ramasa punem ceapa tocata la calit timp de 5 minute apoi restul de legume tocate si mai lasam inca 5 minute,
  •  * adaugam 2 l. de apa, nautul si lasam sa fiarba 15 minute, adaugam bulionul, delicatul carnatii si borsul, probam de sare si optim focul, adaugam pantrujelul tocat si servim,
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de naut cu carnati iuti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors cu perisoare de pui