Bors de perisoare

de marcela1979 in Ciorbe, 20 Apr 2012 | 3929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec porc cu vita
  • 1 ceapa alba
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/4 telina radacina
  • 1 ardei gras rosu
  • ulei
  • vegeta,piper
  • 200 ml bors de casa
  • frunze de patrunjel
  • frunze de leustean
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de perisoare:

Se pun 4 l de apa la fiert intr-o oala. Ceapa se toaca marunt si se pune in oala cand apa clocoteste. Zarzavaturile se curata, se spala si se toaca marunt.

Intr-o tigaie se pune ulei sa se incinga si se adauga zarzavaturile tocate marunt. Se lasa sa se caleasca si apoi se pun in oala cu apa.

Se prepara perisoarele: la carnea tocata se adauga 1 ou, condimente si se amesteca bine. Se formeaza bilute care se pun in oala cand zarzavatul e fiert. Se lasa sa fiarba perisoarele, se potriveste de vegeta si piper, se adauga frunzele de patrunjel si leustean tocate marunt si borsul si se mai lasa sa dea un clocot, dupa care se stinge focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]