Bors de peste

de ionela2682 in Ciorbe, 22 Apr 2010 | 9361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • ardei
  • ceapa
  • sare piper
  • 1 cana bors de putina
  • patrunjel si leustean
  • sare si piper
  •  peste ( sau doar capul si coada) crap
  • orez
  • 3-4 lg ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste:

am pus la fiert o ceapa ,morcovul,pastarnacul, ardei rosu proaspat si galben de la borcan (ASA AM AVUT EU)cand au fost aproape fierte am adaugat o mana de orez spalat bine si scurs,putin ulei .Am adaugat dupa gust bors de putina si am lasat sa fiarbacand au fost aproape fierte am adaugat o mana de orez spalat bine si scurs,putin ulei .Am adaugat dupa gust bors de putina si am lasat sa fiarba

Usor nu? pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

anarotaru 1

09.07.2011, 09:50

bun bun dar pestele cand il adaug la fiert?

DIANA B 1

22.07.2011, 15:51

maine fac ... de somon , cred ca-i cea mai delicata ciorba , daca nu esti maiastru , nik nu iese
PS , Da' de ce ne zici de cate doua ori de orez si de bors si de peste nik , nik , sau poate crezi ca citim , dar gandurile-s pe dealuri ...

Aurelia 07_07 1

14.12.2019, 16:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]