Bors de pui

de deyutzky in Ciorbe, 13 Sep 2011 | 5239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 rosii
  • conopida
  • sare
  • delikat
  • bors
  • fidea
  • marar
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui:

Carnea de pui o punem la fiert, legumele le taiem cubulete iar conopida buchetele mici.

Cand carnea fierbe si spuma se ridica la suprafata, inlaturam spuma si adaugam legumele si lasam sa fiarba impreuna cu carnea.

Dupa ce legumele si carnea sunt fierte adaugam borsul in functie de cat de acru dorim...punem sare, delikat si o mana de fidea.

Mai lasam sa dea 2-3 clocote la foc mic dupa care inchidem si punem mararul si patrunjelul.

Pofta bunaaa!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

ieri la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carnita de pui si porc