Bors de pui cu galuste imperiale

de Dana Cristea - pusikmea in Ciorbe, 28 Oct 2011 | 5661 vizualizari

 

Ieri am vazut la dulceata de trandafiri http://dulceatadetrandafiri.blogspot.com/2011/10/galustele-perfecte.html aceste galuste, de foarte mult timp am vrut sa le incerc, insa tot timpul uitam si le faceam pe cele clasice, nu am facut supa pentru ca nu-mi place sub nici o forma, asa ca mi-am zis sa le incerc in bors de pui si nu regret nici o secunda, deoarece e cel mai bun bors pe care l-am mancat vreodata si cu siguranta o sa le mai fac in aceasta combinatie, insa o sa le incerc si in supa, dar asta o voi face doar pentru baieti. Multumesc pentru idee Dulceata de trandafiri !

 

INGREDIENTE

  • Pentru galuste avem nevoie:
  • 50 g unt moale
  • 50 g faina
  • 50 g gris
  • 50 g cascaval ras
  • 3 oua
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui cu galuste imperiale:

Reteta pentru bors o gasiti  aici

Pregatim galustele:

Batem ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam cascavalul ras, apoi untul pe care l-am lasat la temperatura camerei, omogenizam si adaugam cu grija faina si grisul, iar la sfarsit condimentam cu sare daca mai este nevoie si piper. Ungem o tava rotunda cu ulei si tapetam cu faina, turnam compozitia rezultata in ea si dam la cuptorul preincalzit 12 - 15 minute. Dupa care lasam sa se raceasca.

Cand s-a racit decupam sub ce forma dorim, sau le putem taia pur si simplu in partatele daca nu aveti forme pentru decupat si le vom pune in supa sau bors inainte cu 2-3 minute inainte de a opri focul.

Eu am pus si resturile care mi-au ramas pentru ca nu m-am indurat sa nu le pun si pe acelea :D.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui cu galuste imperiale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui