Bors rusesc cu sfecla rosie

de Rahela Velicu in Ciorbe, 20 Oct 2017 | 8800 vizualizari

 

Un bors rusesc gustos si sanatos

 

INGREDIENTE

  • 1/2 sfecla rosie
  • 1/4 varza
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 2-3 cartofi
  • 300 g carne de porc
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • zeama de la o lamaie
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors rusesc cu sfecla rosie:

Ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul dat pe razatoare se calesc in ulei incins. Adaugam 1 litru de apa, varza si carnea taiata cuburi si lasam 20-25 de min. la fiert.

Adaugam cartofii si sfecla, iar peste 15 min. si pasta de tomate. Lasam inca 20 de min. la fiert.

Adaugam sare si zeama de lamaie.

TIPS-URI

1

Servim cu smantana.

2

varza sa fie mica si folosim doar un sfert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors rusesc cu sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rahela Velicu 1

22.10.2017, 14:33

Da, este gustos!

Rahela Velicu 1

22.10.2017, 14:33

RuxyRux 1

25.01.2018, 21:44

O, cum arata! Asta e preferatul meu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu gogosari marinati