Branza de capra pane

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2013 | 5907 vizualizari

 

Am vazut reteta intr-o revista si am zis sa incerc :)

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de branza de capra(mai grosute)
  • 1 ou
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza de capra pane:

Branza de capra se feliaza baghetele.

Oul se bate cu furculita.

Pesmetul se pune in farfurie.

Se trece branza prin ou , apoi prin pesmet si se prajeste in uleiul incins.

TIPS-URI

1

Se poate da si prin covrigei macinati in loc de pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de capra pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceșcuțe aperitiv