Branza topita

de Carmen_g in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2012 | 9000 vizualizari

 

Gustul ei imi aminteste de copilarie, pentru ca mama obisnuia sa faca destul de des branzica topita, si asta pentru ca era singurul preparat din lapte pe care il mancam:))

 

INGREDIENTE

  • un drob de branza de vaca
  • un cubulet de unt
  • o lingura de bicarbonat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza topita:

Se sfarama branza, si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se pune la foc mic si se amesteca incontinuu pana se topeste.

Se goleste intr-un bol, si se da la rece cateva ore, dupa care se poate servi. E nemaipomenit de buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza topita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Branza topita de casa