Branza topita de casa

de SENO in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 14251 vizualizari

 

Branza topita de casa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de branza de vaca
  • 1/2 pachet de margarina Unirea
  • 1 lingurita de bicarbonat
  • 1 lingura branza de burduf sau de oaie,
  • sare

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza topita de casa:

Preparare branza topita de casa:

Se amesteca bine toate si se lasa la dospit aproximativ 2 ore,branza de vaca trebuie stoarsa bine de zer. Apoi se fierb la foc mic amestecand mereu sa nu se prinda, pana se face o pasta care curge, elastica. Se pune in cutii si se lasa sa se raceasca. Se pastreaza la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza topita de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]