Branzoici

de MonaMimi in Dulciuri, 10 Mai 2012 | 5330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 3 oua
  • 1/2 cana ulei
  • 1/2 cana zahar
  • 1/2 pachet drojdie
  • putina sare
  • coaja de la o lamaie
  • faina cat cuprinde
  • umplutura
  • 500 g branza dulce de vaci
  • 6 linguri de zahar
  • 2 linguri de gris
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • stafide
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoici:

Laptele il incalzim putin, apoi il punem intr-un vas mai mare, adaugam zaharul putina sare, drojdia si amestecam. Punem ouale batute bine si incepem framantarea adaugand faina putin cate putin. In timp ce framantam punem si uleiul si continuiam framantarea 30 de minute. Lasam aluatul sa creasca 25-30 minute intr-un loc cald.

Pentru umplutura branza o amestecam cu celelalre ingrediente.

Cand aluatul a crescut destul il punem pe o plansa de lucru tapetata cu faina si intindem o foaie potrivit de groasa taiem patratele si umplem cu branza unim cele 4 colturi si asezam in tava lasam 15 minute si in tava apoi ungem cu ou si dam la cuptorul preincalzit pana ce sunt rumene,apoi le ungem cu un sirop facut din apa si zahar acoperim cu un prosop cateva minute. La final pudram cu zahar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]