Branzoici

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 24 Oct 2014 | 11040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 1 cub de drojdie
  • 2 galbenusuri
  • 2 lg de zahar
  • 250 ml lapte cald
  • 2 lg de ulei
  • 1 praf de sare
  • Ptr. umplutura:
  • 300 gr branza de vaci
  • 2 lg de zahar pudra
  • 2 lg de gris
  • o esenta de rom
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoici:

Intr-un castron punem 2 lg de faina, praful de sare, zaharul, drojdia si laptele cald. Le amestecam si le lasam putin deoparte. Restul de faina o punem intr-un castron, adaugam in mijloc galbenusurile, uleiul si le amestecam cu faina. Turnam si laptele si incepem sa framantam. Trebuie sa rezulte un aluat nelipicios si pufos. Il lasam 30 minute la crescut.

Umplutura o pregatim amestecand toate ingredientele. Incalzim cuptorul si pregatim o tava tapetata cu hartie de copt. Intindem aluatul pe masa de lucru tapetata cu faina si taiem patrate in mijlocul caruia adaugam o lingura de compozitie. Strangem colturile si le rasucim. Asezam in tava fiecare bucata cu colturile in jos. Ungem cu un ou batut fiecare branzoaica. Introducem la cuptor pana se rumenesc. Cand sunt gata pudram cu zahar pudra.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]