Brînză topită de casă

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2011 | 8351 vizualizari

 

Usor de facut si foarte gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • 2 l lapte fierbinte
  •  1,4 kg brînza de vaci
  •  1 margarină (unt)
  •  3 ouă
  • 3 linguriţe rase cu sare
  • 1 linguriţă bicarbonat 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brînză topită de casă:

Se amestecă bine laptele fierbinte cu brînza , apoi se strecoară bine printr-un tifon . Se adaugă margarina(unt) topită (dar nu caldă) , ouăle , bicarbonatul şi sarea .
Se pune pe aragaz şi se amestecă pînă devine lucioasă .

Cînd este gata se pune într-o formă (de care doriţi)

Cine doreşte poate adăuga chimion măcinat sau boia.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Brînză topită de casă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]