Briose

de Aletta in Prajituri, 11 Ian 2016 | 4235 vizualizari

 

Am primit o tava din silicon pentru briose si am refacut aceste briose dar am observat ca mi-au iesit mai pufoase . Se datoreaza oare tavii din silicon?
Ce mai conteaza,important e ca a 2 a zi nu mai erau.. :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 200 g zahar
  • 150 ml ulei
  • 50 ml lapte
  • 50 g cacao
  • 4 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • un varf cutit de sare
  • 25 g cacao
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose:

Pentru inceput ouale se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana are consistenta unei creme si se dubleaza volumul. Treptat se incorporeaza si uleiul,laptele.

Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza usor in crema.

Jumatate din compozitie se amesteca cu cacaoa.

Formele se ung cu ulei sau unt si se pun cate 2 linguri in fiecare forma de briose.

Se coc 20-25 de minute pana trec testul scobitorii. 

TIPS-URI

1

Se pot pudra cu zahar pudra.

2

Se pot umple cu finetti ( sunt delicioase)

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]