Briose aperitiv

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2011 | 5145 vizualizari

 

O reteta inspirata de Adina Ciocalau, cunoscuta si ca Mitinita, careia tin sa ii multumesc foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 100 ml lapte,
  • 3-4 linguri cu ulei,
  • o cana cu faina,
  • 1 pliculet cu praf de copt, 
  • condimente dupa gust (sare si piper), 
  • sunca sau pastrama,
  • ardei gras,
  • masline,
  • cascaval,
  • forme de copt
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Batem ouale impreuna cu laptele,  sarea si piperul.   Cernem, in ploaie, faina si praful de copt, si omogenizam compozitia. Adaugam sunculita, maslinele si ardeiul taiate marunt, omogenizam, si, cu o lingurita umplem formele de copt. (optional putem adauga un cub de cascaval)

Se tin la cuptor pentru aproximativ 15-20 de  minute.

Sunt gustoase si merg foarte bine la un pahar de bere, dat fiind dat gustul usor sarat.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu legume si sunca