Briose aperitiv

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2012 | 8778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 6 linguri lapte
  • 100 g faina
  • 200 g salam(puteti pune carnat,sunca,parizel)
  • 100 g cascaval(eu am pus Delaco)
  • 1 lingurita si jumatate praf de copt
  • 2 lingurite ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Intr-un castron batem ouale cu laptele, sare si piper. Apoi adaugam faina cernuta si amestecata cu praful de copt si omogenizam. Adaugam apoi cascavalul razalit si salamul. La final adaugam uleiul. Tapetam o tava de briose cu hartiute sau unt si umplem formele (deasupra mai putem presara cascaval).Dam apoi tava la cuptorul incins timp de 15-20 de minute pane se rumenesc deasupra.

Sunt bune atat calde cat si reci.

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Din cantitatile precizate mai sus ne rezulta 12 briose.

2

Va sfatuiesc sa ungeti hartiutele inainte de a le umple, sau mai bine puneti direct in tava de briose tapetata cu unt, deoarece la prima tura briosele mi s-au prins de hartiute!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]