Briose aperitiv

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2012 | 8361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 6 linguri lapte
  • 100 g faina
  • 200 g salam(puteti pune carnat,sunca,parizel)
  • 100 g cascaval(eu am pus Delaco)
  • 1 lingurita si jumatate praf de copt
  • 2 lingurite ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Intr-un castron batem ouale cu laptele, sare si piper. Apoi adaugam faina cernuta si amestecata cu praful de copt si omogenizam. Adaugam apoi cascavalul razalit si salamul. La final adaugam uleiul. Tapetam o tava de briose cu hartiute sau unt si umplem formele (deasupra mai putem presara cascaval).Dam apoi tava la cuptorul incins timp de 15-20 de minute pane se rumenesc deasupra.

Sunt bune atat calde cat si reci.

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Din cantitatile precizate mai sus ne rezulta 12 briose.

2

Va sfatuiesc sa ungeti hartiutele inainte de a le umple, sau mai bine puneti direct in tava de briose tapetata cu unt, deoarece la prima tura briosele mi s-au prins de hartiute!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (50)

BuburuzaBubu 1

05.06.2012, 00:38

chiar ca bunnna tare reteta

Angelina_Elena 1

05.06.2012, 09:39

multumesc frumos Privatelaura! sper sa iti placa rezultatul!

Angelina_Elena 1

05.06.2012, 09:43

multumesc frumos Bubu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigei sarati, fragezi