Briose ciocolatoase

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 21 Sep 2016 | 3992 vizualizari

 

Pentru cei care iubesc ciocolata.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 80 g zahar
  • 50 g unt
  • 50 g ciocolata cu lapte
  • 250 g iaurt 10% grasime
  • un plic praf de copt
  • 150 g faina
  • 200 g crema de branza
  • 300 g crema de ciocolata Fineti
  • chipsuri de ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose ciocolatoase:

Topim ciocolata cu untul. Lasam sa se raceasca. Mixam spuma ouale cu zaharul. Adaugam ciocolata topita cu untul, apoi iaurtul. La final adaugam faina amestecata cu praful de copt.

Umplem fiecare forma de briosa cam trei sferturi si introducem tava in cuptorul incins.Coacem 20-25 de minute.

Lasam briosele sa se racoreasca, apoi cu ajutorul unei lingurite introducem in mijlocul fiecarei briose crema de ciocolata Fineti.

Amestecam crema de branza cu crema Fineti ramasa si ornam fiecare briosa.

Peste crema de branza aruncam chipsuri de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose ciocolatoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (17)

stefy_a 1

22.09.2016, 12:21

astea da briose!!!

dantes 1

22.09.2016, 15:00

Delicioase!

Dulciuri cu Georgiana 1

23.09.2016, 20:32

Multumesc !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Impletitura cu magiun de prune