Briose cu banane si nuci

de Oana in Prajituri, 18 Noi 2011 | 8387 vizualizari

 

Atat de parfumate si delicioase! Te invaluie cu o aroma deosebita cand le scoti din cuptor :)

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 g unt
  • 100 g zahar
  • 100 g iaurt gras
  • 2 banane coapte
  • un plic zahar vanilat
  • 200 g faina
  • un praf de sare
  • un plic praf de copt
  • un pahar cu nuci maruntite
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu banane si nuci:

Se mixeaza untul moale cu galbenusurile, iaurtul si bananele pasate bine. Se adauga zaharul vanilat si zaharul in ploaie, amestecand pana se incorporeaza bine. Faina se amesteca cu praful de copt si sarea si se adauga putin cate putin in compozitie, mixand la viteza mica. Se bat albusurile spuma si apoi se incorporeaza in compozitia de briose, amestecand usor cu o lingura.

Se pregateste tava de briose si se pun cate doua linguri de aluat in fiecare forma. Deasupra se presara nuci maruntite din belsug. Se introduce tava in cuptorul incalzit, la foc mediu, pana se rumenesc usor. Se lasa apoi la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu banane si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (11)

mena29 1

18.11.2011, 22:12

Cat sunt de apetisante,parca le simt mirosul imbietor

mirela0911 1

18.11.2011, 22:46

ce bune pot fii

MIUTA 1

18.11.2011, 23:14

Foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Cartof"