Briose cu branza de vaci

de ralu_river in Prajituri, 31 Oct 2012 | 6655 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina (se poate folosi si faina integrala de grau)
  • 2 oua
  • 200 gr zahar brun
  • 150 ml ulei
  • 180 ml lapte
  • 1 plic praf de copt
  • scortisoara
  • 4 lg cacao
  • Crema:
  • 300 gr branza de vaci
  • un ou
  • 3 lg zahar brun
  • zahar pudre
  • un iaurt cu fructe
  • zmeura, visine sau orice fruct aveti.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza de vaci:

Se mixeaza cele doua oua cu zahar, apoi se adauga incet uleiul si laptele, se mixeaza. Se adauga faina amestecata cu praf de copt, cacao si scortisoara si se mixeaza din nou. In alt vas se amesteca bine toate ingredientele pentru crema.

In tava pentru briose (unsa cu putin unt si faina) se pune o lingura de aluat, peste care se adauga o lingurita de crema si fructe, care se apasa putin in crema.

Se coc la 180 de grade pentru 25-30 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brioșe de post cu rahat și glazură de lămâie