Briose cu branza de vaci

de ralu_river in Prajituri, 31 Oct 2012 | 7258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina (se poate folosi si faina integrala de grau)
  • 2 oua
  • 200 gr zahar brun
  • 150 ml ulei
  • 180 ml lapte
  • 1 plic praf de copt
  • scortisoara
  • 4 lg cacao
  • Crema:
  • 300 gr branza de vaci
  • un ou
  • 3 lg zahar brun
  • zahar pudre
  • un iaurt cu fructe
  • zmeura, visine sau orice fruct aveti.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza de vaci:

Se mixeaza cele doua oua cu zahar, apoi se adauga incet uleiul si laptele, se mixeaza. Se adauga faina amestecata cu praf de copt, cacao si scortisoara si se mixeaza din nou. In alt vas se amesteca bine toate ingredientele pentru crema.

In tava pentru briose (unsa cu putin unt si faina) se pune o lingura de aluat, peste care se adauga o lingurita de crema si fructe, care se apasa putin in crema.

Se coc la 180 de grade pentru 25-30 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu crema de unt