Briose cu ciocolata

de Lorra in Prajituri, 29 Oct 2014 | 11848 vizualizari

 

Tare bune si pufoase :)

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 200 gr zahar pudra
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 150 ml ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • coaja rasa de la o portocala
  • 200 gr bambonele ciocolata
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Se pune faina intr-un bol, se adauga zaharul, praful de copt si zaharul vanilat, se amesteca bine apoi se toarna laptele, ouale si uleiul si se amesteca cu telul pana se incorporeaza totul bine.

Se adauga jumatate din bomboanele de ciocolata si se amesteca usor, apoi se pune cu ajutorul unei linguri compozitia in formele de briose tapetate din timp cu hartie speciala.

Dupa ce s-au umplut formele se presara restul de bomboane pe suprafata brioselor si se dau la cuptorul deja incalzit, pentru 20-25 min. sunt gata cand devin rumene.

TIPS-URI

1

Se presara sau nu zahar pudra peste ele, dupa ce le scoatem din cuptor.

2

Se imbraca cu crema sau frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose de ciocolata cu bezea elvetiana