Briose cu crema de ciocolata alba

de ionela84 in Prajituri, 10 Iul 2014 | 3679 vizualizari

 

Scuzati absenta dragi bucatarasi>:D< am adus prajituri ca sa ma revansez :D

 

INGREDIENTE

Pentru briose:

  • 6oua
  • 200 g zahar
  • 1 ciocolata amaruie
  • 200 g iaurt
  • 150 ml ulei
  • 2lg cacao
  • 250 g faina
  • esenta de rom
  • 1 plic praf de copt

Pt crema de ciocolata

  • 200 g frisca lichida
  • 200 g ciocolata alba

Pt decor:

  • 100 g ciocolata neagra
  • capsuni
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu crema de ciocolata alba:

Mixam ouale cu zaharul pana se albesc,adaugam iaurtul si mixam bine,apoi uleiul si ciocolata topitaamestecand bine .

Punem faina  si cacaoa in ploaie ,praful de copt si amestecam bine,la final adaugam esenta de rom.

Pregatim formele de briose,le umplem pe 3 sferturi si le dam la cuptorul preincalzit pt aprox 20 min,sau pentru siguranta pana trec testul cu scobitoarea :))

Pentru crema de ciocolata alba:

Punem frisca lichida intr-un vas la foc mic,cand s-a incalzit adaugam ciocolata alba si amestecam pana se topeste( Atentie! Frisca nu trebuie sa fiarba) lasam la rece pentru cateva ore si apoi mixam pana se intareste

Ornam  briosele cu crema de ciocolata si le decoram cu capsuni si ciocolata neagra!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu crema de ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat

pe 03.04 la 10:02

Noodles cu legume - Rețeta gustoasă de post

pe 01.04 la 08:51

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Muffins