Briose cu dovleac

de epurasha2bb in Prajituri, 22 Aug 2010 | 5715 vizualizari

 

sunt delicioase !

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dovleac mic
  • 2 linguri de miere
  • 1 praf de scortisoara
  • 3 oua
  • 5-6  linguri faina(eu am pus dupa ochi)
  • 1 praf de copt
  • 1/2 iaurtel  Cremosso
  • pt.decor frisca  si sirop de zahar ars
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovleac:

Se coace dovelacul si se scoate miezul.Jumatate din el se paseaza ca un piure, se adauga mierea si praful de scortisoara, iaurtul si apoi 3 galbenusuri.Separat batem albusurile spuma atre cu un parf de sare.Omogenizam apoi amestecul de  galbenusuri cu albusurile si la final adaugam faina amestecata cu praful de copt.Incingem cuptorul din timp si ungem cu unt si tapetam cu faina o tava cu forme de briose.Turnam cu lingura din amestec pana le umplem aproape de tot lasand o margine de 2 cm ca sa aiba loc sa creasca.Se coc la foc potrivit pana ce cresc bine.,Se orneaza cu frisca si sirop de zahar ars .

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Corinuta 1

23.08.2010, 00:54

Ce bine arata!Si ce dragutze sunt fetitele tale!

Dana Cristea - pusikmea 1

23.08.2010, 07:35

ce scumpe sunt fetitele tale

epurasha2bb 1

23.08.2010, 21:19

multumesc fetelor, va pup!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]