Briose cu dovlecel si sunca

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2012 | 5734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 5 lg faina
  • 120 g dovlecel ras
  • 4 lg ulei
  • 80 g iaurt
  • 50 g sunca Praga
  • 2 lgt praf de copt
  • 1 lgt boia dulce
  • sare
  • piper
  • 2 lg marar verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovlecel si sunca:

Intr-un castron amestecam ingredientele, cu exceptia prafului de copt, pe care-l stingem cu putin otet; omogenizam bine. Daca compozitia iese prea subtire mai adaugam putina faina, iar daca iese prea groasa, o mai subtiem cu putin lapte

Putem folosi o forma de chec pe care o ungem cu putin ulei si o tapetam cu hartie pentru copt. Turnam compozitia si dam la cuptor sau putem sa folosim forme de briose

Sa aveti multa pofta ! :

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovlecel si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Mihaela11_jo 1

04.02.2012, 12:14

La fav

iry-gabriela 1

04.02.2012, 12:57

un aperitiv destul de bun

Lau 1

04.02.2012, 14:57

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de pui la cuptor