Briose cu fulgi de ciocolata

de luminita20_2006 in Prajituri, 12 Aug 2010 | 5772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua (eu am pus o cana de 200 ml albusuri)
  • 150 ml lapte
  • 150 gr zahar
  • faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un varf de lingurita de amoniu stins cu zeama de lamaie
  • 50 gr unt topit
  • 75 ml ulei
  • fulgi de ciocolata
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu fulgi de ciocolata:

Se bat albusurile bine cand s-au intarit se adauga zaharul si mixeaza pana se topeste. Faina se amesteca cu praful de copt , se pune incet peste albus, se adauga laptele, untul topit, uleiul, esenta de vanilie si amoniu. Se amesteca usor la final se dauga si fulgii de ciocolata. Se incinge cuptorul.

Se pune unforme o cantitate suficienta de compozitie dar sa si ramana loc sa creasca. Se de la copt timp de 30 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]