Briose cu inka si Ceva Fin Delaco

de Angelina_Elena in Prajituri, 10 Sep 2013 | 3083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1/2 cana apa
  • 1 lingura inka (sau cacao)
  • 1 lingurita bicarbonat (sau praf de copt)
  • 1 praf de sare
  • putin otet
  • Umplutura de branza:
  • 1 cutie crema de branza Ceva Fin Delaco (150 g)
  • 1 ou
  • 2 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu inka si Ceva Fin Delaco:

Prima data ne ocupam de umplutura.

Intr-un bol punem crema de branza, oul, zaharul si mixam bine. Dam apoi la rece pana la pregatirea aluatului pentru briose.

Ouale inpreuna cu zaharul se mixeaza spuma. Adaugam apoi apa si uleiul.

Bicarbonatul il stingem cu putin otet apoi il adaugam peste compozitia precedenta.

Adaugam apoi si faina cernuta.

Intr-un bol punem 4-5 linguri din compozitia alba, adaugam inka si omogenizam.

Ungem 2 tavi de briose si inca 3 forme cu putin ulei.

Turnam compozitia alba in forme, apoi putina compozitie maro si deasupra punem cate 2 lingurite de crema de branza.

Dam tavile si cele 3 forme la cuptorul preincalzit timp de 30 de minute, uitandu-ne din cand in cand pentru a nu se arde.

Se lasa sa se raceasca apoi se pot pudra cu zahar.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Din ingredientele de mai sus am obtinut 15 briose.

2

Cana cu care am masurat este de 200 ml.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu inka si Ceva Fin Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]