Briose cu mere si fulgi de ciocolata

de stefy_a in Prajituri, 27 Ian 2017 | 3143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 125 g zahar
  • 5 linguri cu varf de faina
  • 4 linguri cu ulei
  • 5 g praf de copt
  • 100 g mar ras (adica un mar mare)
  • fulgi de ciocolata
  • esenta de vanilie (optional)
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu mere si fulgi de ciocolata:

 Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu zaharul adauga treptat, pana compozitia devine ca de bezea. Galbenusurile se amesteca bine cu uleiul care se adauga in ploaie ca la maioneza.

Cele doua compozitii se amesteca bine pana la omogenizare. Peste compozitia obtinuta, se adauga faina, esenta si praful de copt si se amesteca cu o lingura de jos in sus pana se incorporeaza complet aceste ingrediente.

La final, se adauga marul ras si fulgii de ciocolata si se amesteca bine.

In formele de briose, se asaza hartia de briose si apoi se pun cate doua linguri de compozitie, in fiecare forma (cel putin asa a intrat la mine) .Se dau la cuptor la o temperatura de 175 grade C, timp de 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu mere si fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu migdale si crema de cocos