Briose cu seminte de mac (Poppy Seed Muffins)

de ionela2682 in Prajituri, 6 Mai 2011 | 4244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani (260 grame) faina
  • 1 lingura seminte de mac
  • 1 / 4 linguriţă de sare
  • 1 / 2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 / 2 cana (113 grame) unt nesărat
  • 1 ceasca (200 de grame) granulat zahăr alb
  • 2 oua mari
  • Coaja de lamaie
  • 1 cană (240 ml), iaurt simplu sau smantana (nu folositi iaurt fără grăsime sau smântână)
  • 1 lingurita esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu seminte de mac (Poppy Seed Muffins):

 -intr-un castron se amesteca faina cu semintele de mac,sarea si bicarbonatul de sodiu

-Separat in alt bol se mixeaza untul la temperatura camerei cu zaharul pana devine pufos

-se adauga ouale pe rand,amestecand foarte bine dupa fiecare

-se adauga iaurtul

-coaja de lamaie si esenta de vanilie

-se adauga totul in amestecul de faina

-se omogenizeaza compozitia

-se toarna in formele de briose

-se coc la temperatura de205 grade 18-20 min sau pana trec testul scobitorii.


Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu seminte de mac (Poppy Seed Muffins)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

ionela2682 1

09.05.2011, 10:45

Multumesc fetelor....au fost intradevar delicioase...nici nu stiu cum au zburat....abia le-am putut trage in poza

Bucataras Medi 1

13.05.2011, 19:26

apetisante...........

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca