Briose de carne

de rivka in Vita, 16 Sep 2010 | 6193 vizualizari

COMENTARII (20)

Miha 1

16.09.2010, 19:32

Rocsi 1

16.09.2010, 19:32

faine,,,sunt ca un fel de chiftele in tava d briose nu?

rivka 1

16.09.2010, 19:33

da...cam asa dar mai suculente, data viitoare o sa folosesc si forme de hartie aveam in casa dar am uitat ...am pus carnea direct in tava , in gaurile pt briose.

Rocsi 1

16.09.2010, 19:34

oricum sunt super

rivka 1

16.09.2010, 19:35

merci mult miha !

rivka 1

16.09.2010, 19:35

merci rocsi, da, au fost chiar fff bune.

dentistutza 1

16.09.2010, 19:53

buuune!!!

Sylvia 1

16.09.2010, 19:58

Rivka minunat arata atre imi plac, eu zic sa nu folosesti hartia la ele ca se va lipi cu siguranta.

Bucataras Medi 1

16.09.2010, 20:29

si eu fac si sunt tare bune si sa stii ca si eu am uitata sa folosesc formele din hartie........minunat arata..............

Teo 1

16.09.2010, 23:09

o portie pe cinste !

nadina73 1

16.09.2010, 23:15

mai ce bune trebuie sa fiedeci fur de la tine una

Julie 1

17.09.2010, 08:46

lia maria 1

17.09.2010, 11:06

un deliciu

maria_claudia 1

17.09.2010, 17:15

Corinuta 1

19.09.2010, 18:27

hop si eu,intarziata!

marieta 1

19.09.2010, 21:58

nadina73 1

29.09.2010, 00:50

gata plec din curtea ta am papat tot am lasat si furcile

epurasha2bb 1

01.11.2010, 10:51

super ideea!5f!

elena1988 1

08.02.2011, 13:51

babi5 1

10.10.2013, 12:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
“M’nazalet Zahra”- Mancare de conopida cu carne –specifica tarilor arabe