Briose party

de ela in Prajituri, 6 Aug 2014 | 4218 vizualizari

 

daca tot e ziua Clementinei,i-am adus niste briose pentru party )))) nu am poze frumoase pentru ca eram pe fuga si briosele trebuiau sa ajunga la nepotul meu de ziua lui

 

INGREDIENTE

  • 12 forme de hartie sau o tava pentru briose
  • 250 gr faina
  • 2 si 1/2 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 150 gr bomboane smarties
  • 1 ou
  • 60 gr zahar
  • 70 ml ulei
  • 200 ml iaurt
  • 200 ml frisca,
  • intaritor de frisca si colorant pentru decor
  • unt pentru uns formele daca nu le puneti in hartie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose party:

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Amestecam faina cu praful de copt, bicarbonat si 50 gr bomboane.

Mixam oul, apoi il frecam cu zahar cateva minute, apoi adaugam uleiul si iaurtul. Adaugam compozitia de faina si amestecam bine pana se omogenizeaza compozitia.

Umplem formele cu compozitia si mai adaugam cateva bomboane deasupra. Dam la cuptor pe raftul din mijloc si lasam cam 20-25 minute (verificam cu scobitoarea). Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca.

Batem frisca cu intaritorul de frisca si adaugam colorantul. Ornam dupa gust si punem restul de bomboane care ne-au ramas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose party" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]