Briose party

de ela in Prajituri, 6 Aug 2014 | 3578 vizualizari

 

daca tot e ziua Clementinei,i-am adus niste briose pentru party )))) nu am poze frumoase pentru ca eram pe fuga si briosele trebuiau sa ajunga la nepotul meu de ziua lui

 

INGREDIENTE

  • 12 forme de hartie sau o tava pentru briose
  • 250 gr faina
  • 2 si 1/2 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 150 gr bomboane smarties
  • 1 ou
  • 60 gr zahar
  • 70 ml ulei
  • 200 ml iaurt
  • 200 ml frisca,
  • intaritor de frisca si colorant pentru decor
  • unt pentru uns formele daca nu le puneti in hartie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose party:

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Amestecam faina cu praful de copt, bicarbonat si 50 gr bomboane.

Mixam oul, apoi il frecam cu zahar cateva minute, apoi adaugam uleiul si iaurtul. Adaugam compozitia de faina si amestecam bine pana se omogenizeaza compozitia.

Umplem formele cu compozitia si mai adaugam cateva bomboane deasupra. Dam la cuptor pe raftul din mijloc si lasam cam 20-25 minute (verificam cu scobitoarea). Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca.

Batem frisca cu intaritorul de frisca si adaugam colorantul. Ornam dupa gust si punem restul de bomboane care ne-au ramas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose party" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu cacao si branza