Briose sarate

de housy in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 9910 vizualizari

 

RETETA NR. 60 ---- > sunt foarte frumoase si umplu bine un platou cu aperitive cand aveti musafiri

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 5 oua
  • sare
  • piper
  • marar
  • mac
  • susan
  • 150 gr sunca de pui
  • 200 gr telemea
  • 1/2 conserva de ciuperci
  • 1 cana faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose sarate:

 

  • - ouale se bat spuma cu mixerul, adaugand sare si piper
  • - se adauga laptele si faina
  • - sunca de pui si telemeaua se taie cubulete
  • - ciupercile se toaca marunt
  • - in compozitia formata se pun carnea, telemeaua si ciupercile si se amesteca cu o lingura
  • - formele de briose se ung cu putin ulei si in ele se toarna compozitie (formele umplute pe jumatate doar)
  • - se presara deasupra mac si susan
  • - tavile de silicon se pun intr-o tava metalica si se dau la cuptorul incins
  • - se lasa aprox 20-30 min fiecare tura.

                                                              Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose sarate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec de branza cu masline si sunca