Briose sarate

de housy in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 10655 vizualizari

 

RETETA NR. 60 ---- > sunt foarte frumoase si umplu bine un platou cu aperitive cand aveti musafiri

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 5 oua
  • sare
  • piper
  • marar
  • mac
  • susan
  • 150 gr sunca de pui
  • 200 gr telemea
  • 1/2 conserva de ciuperci
  • 1 cana faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose sarate:

 

  • - ouale se bat spuma cu mixerul, adaugand sare si piper
  • - se adauga laptele si faina
  • - sunca de pui si telemeaua se taie cubulete
  • - ciupercile se toaca marunt
  • - in compozitia formata se pun carnea, telemeaua si ciupercile si se amesteca cu o lingura
  • - formele de briose se ung cu putin ulei si in ele se toarna compozitie (formele umplute pe jumatate doar)
  • - se presara deasupra mac si susan
  • - tavile de silicon se pun intr-o tava metalica si se dau la cuptorul incins
  • - se lasa aprox 20-30 min fiecare tura.

                                                              Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose sarate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]