Briose simple

de MIUTA in Dulciuri, 7 Oct 2011 | 18150 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 1/2 praf de copt
  • 200 ml lapte
  • 1 ou
  • 110 g unt topit
  • o lingura esenta de vanilie
  • coaja de portocala
  • 2 linguri mac
  • sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose simple:

Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate:faina,zaharul,praful de copt si putina sare.

In alt vas se amesteca untul topit,laptele caldut,coaja de portocala,esenta de vanilie si oul.Trebuie foarte bine amestecate cu o lingura de lemn apoi se pun ingredientele umede peste cele uscate si se amesteca usor pentru a se combina.

Punem cele doua linguri de mac si amestecam usor.

Ungem formele de briose cu putin ulei si turnam compozitia de briose fara a umple forma .

Se coc 15-20 minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose simple" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Briose cu banane si nuci