Brownie Chocolate

de naomy in Prajituri, 30 Mai 2012 | 6175 vizualizari

 

Este un pastel de ciocolata traditional din bucataria americana.

 

INGREDIENTE

  • 150 gr ciocolata neagra
  • 200 gr unt
  • 200gr zahar
  • 80 gr faina
  • 4oua
  • 10 nuci,
  • pentru decor
  • 100 gr ciocolata neagra
  • 30 gr frisca lichida
  • bombonele colorate
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie Chocolate:

PASUL 1) Topim ciocolata impreuna cu untul pe bain marie 

PASUL 2) batem ouale si introducem zaharul trepatat

PASUL 3) amestecam faina cu nucile curatate si taie bucati mai mari

PASUL  4)amestecam totul si punem compozitia intr-o tava de chec unsa si tapetata.Coacem la 180 grade cam circa 40 minute.

Cand este rece se taie felii mai groase si se stropeste cu sosul de ciocolata (incalzim frisca lichida in care topim ciocolata si amestecam pana se formeaza un sos de ciocolata ) si se decoreaza cu bombonelele colorate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie Chocolate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]