Brownie & cream cheese triffle

de Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii in Prajituri, 20 Ian 2014 | 3951 vizualizari

 

Oare mi se pare doar mie sau luna decembrie si mai ales sarbatorile de iarna au trecut suspect de repede si ca nu am apucat sa savuram din plin bradul de Craciun, sa ne facem timp suficient pentru deserturi si mai ales sa ne bucuram de zapada? Nu stiu voi, dar eu n-am apucat sa fac tot ce mi-am propus de sarbatori. Am pregatit o lista cu toate deserturile pe care aveam in plan sa le pregatesc de sarbatori, insa doar o parte am reusit sa le duc la bun sfarsit. Zilele parca au zburat, timpul s-a scurs si pentru ca am senzatia ca nu m-am infruptat destul din bunatati si mai ales pentru ca mi-ar fi placut sa dureze mai mult spiritul de sarbatori, am pregatit un desert cu o usoara nota de sarbatori de iarna ca sa nu-i zic chiar de Craciun pentru ca azi maine suntem in pragul lui Sfantul Valentin.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 linguri (depinde de marimea paharului folosit) de blat brownie sau de cacao;
  • 200 grame crema de branza (Minus L, fara lactoza sau Esquiza); 
  • 200 grame frisca lichida (fara lactoza); 
  • 3-4 lingurite miere;
  • 2 picaturi esenta de menta; 
  • 3-4 lingurite mini-marshmallow; 
  • 1 candy canes zdrobit; 
  • 2 pahare sau cupe mari de inghetata.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie & cream cheese triffle:

1. Se iau doua-trei linguri de blat si se aseaza in pahar formand primul strat al desertului.

2. Frisca se bate spuma, iar crema de branza de mixeaza cu miere si se adauga esenta de menta.

3. Frisca se incorporeaza in crema cu ajutorul unei spatule de silicon.

4. Se iau 2-3 linguri de crema de branza si se formeaza al doilea strat al desertului.

5. Se faramiteaza putin din blat si se presara deasupra cremei.

6. Se presara cu mini-marshmallow.

7. Bastonasele se zdrobesc si se presara la final pentru decor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie & cream cheese triffle" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (19)

miki_a 1

01.11.2015, 11:28

La multi ani!!! Aniversare frumoasa!

Ancutsa 1

12.09.2016, 14:44

Super!

Rahela Velicu 1

04.01.2017, 14:44

woow!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu crema de vanilie si lamaie