Pentru prajitura:
Pentru sosul de ciocolata:
Primata data topim untul cu ciocolata pe bain-marie, apoi lasam la racit. Ciresele se spala bine, se scot samburii si se fierb 10 minute cu 3 linguri de zahar, apoi se lasa la racit. Ouale se mixeaza cu zaharul ramas pana se spumeaza. Se adauga amestecul de ciocolata, treptat, amestecand continuu. Se adauga faina cernuta cu praful de copt si cacao. Se amesteca bine apoi se adauga ciresele (cu sos cu tot). Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 25-30 minute. Se face proba scobitorii. Se lasa la racit in tava.
Facem si sosul de ciocolata. Se pune pe foc frisca cu ciocolata si se amesteca la foc mic pana se topeste ciocolata. Taiem prajitura patratele si punem peste, din belsug, sos de ciocolata. O bunatate, care se topeste in gura. Sper sa va placa si voua!
1
Puteti folosi ce ciocolata va place
2
Aveti grija sa nu lasati prajitura mai mult in cuptor, se usuca prea tare si nu mai e asa buna. Trebuie sa fie aerata si suculenta.