Bruschete cu vinete a la Bucătăraș

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 23 Aug 2014 | 5123 vizualizari

 

După un somn dulce de sâmbătă după-amiază m-am trezit cu gândul la vinetele a la Bucătăraș;) După ce m-am apucat de treabă, parcă erau prea vegetariene, așa că am pus amprenta Zmeilor ;)

 

INGREDIENTE

  • vinete 1 bucată,
  • bucățele de bacon 125 g,
  • pâine două felii,
  • usturoi 1 cățel,
  • ulei de măsline,
  • iaurt grecesc,
  • parmesan,
  • boia dulce de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu vinete a la Bucătăraș:

Vânăta spălată și tăiată cubulețe se pune la prăjit, împreună cu baconul, în vasul aparatului Multicooker, setat pe programul FRY, la 15 minute. Între timp se prăjesc feliile de pâine, se freacă cu usturoi și se ung cu ulei de măsline. După ce a expirat timpul de gătire, amestecul de vinete și bacon, se așează artistic pe feliile de pâine, se presară parmeasn, apoi se ornează cu iaurt grecesc, la final se presară boia de ardei dulce .

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu vinete a la Bucătăraș" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (20)

Bunica 1

24.08.2014, 12:51

Ce bruschete mari si bune ai facut!

Panacris 1

24.08.2014, 16:04

Buni, pe măsura Zmeilor!

MotanLaOale 1

28.08.2014, 22:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]