Bruschete ”mic dejun” de duminica

de ancutaCH in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2012 | 84406 vizualizari

 

Este un mic dejun foarte indragit de sotul meu si care este usor de preparat si foarte satios! Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 5-6 felii de paine
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • 2-3 lingurite de oregano uscat
  • 1 lingurita de praf de usturoi
  • 50g cascaval
  • 50g mozzarella
  • 4-5 rosii cherry /2 rosii
  • 1/2 ardei rosu/galben
  • 2 linguri masline fara samburi (de preferat ca se feliaza mai usor)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete ”mic dejun” de duminica:

Se face un sos din ulei, oregano si praful de usturoi

Se toaca marunt rosiile si ardeiul si se amesteca in sosul de ulei

Compozitia de rosii si ulei se pune pe fiecare felie de paine

Se presara cascaval ras 

Se pun deasupra feliute de mozzarella si rondele de masline

Se pun feliile in tava si se dau la cuptor in jur de 15 minute, pana se omogenizeaza si se rumeneste cascavalul.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu iaurt de baut sau suc de fructe ...depinde ce preferati

2

Acest tip de bruschete l-am servit de multe ori si ca aperitiv cald insotit de o bere rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete ”mic dejun” de duminica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Arici Pogonici