Bruschette Cu Ciuperci Si Otet Balsamic

de Anamaria Cook in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2015 | 3513 vizualizari

 

O gustare super delicioasa sau un aeritiv ideal pentru petreceri. Nu am respectat o reteta anume, am aruncat cateva ingrediente intr-o tigaie si am sperat la ceva bun.

 

INGREDIENTE

  • 5 ciuperci potrivite
  • 2 catei de usturoi
  • un chilli micut
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingura sos de soia
  • un peaf de sare si piper
  • felii de paine (eu am folosit bagheta)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette Cu Ciuperci Si Otet Balsamic:

Taiati ciupercile in cuburi si tocati usturoiul si chiliul marunt. Caliti in putin ulei pana ce ciupercile se aburesc putin. Apoi adaugati otetul balsamic si sosul se soia si lasati pe foc mic pentru 10 - 15 minute. Daca doriti puteti prajii feliile de paine mie insa imi plac asa cum sunt. Asezati feliile de paine pe un platou si acoperiti cu ciupercile calite. Serviti imediat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette Cu Ciuperci Si Otet Balsamic" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu dovlecel si cascaval