Bucatele de carne de porc cu ciuperci

de Bya Ralu in Porc, 2 Aug 2014 | 8042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de bucati de carne de porc pt gulas
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • ulei de masline

Pentru marinarea carnii:

  • 50 ml Jack Daniel's(whiskey)
  • ulei de masline
  • busuioc
  • piper alb
  • vegeta
  • ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucatele de carne de porc cu ciuperci:

Bucatile de carne se marineaza cu ingredientele de mai sus, se acopera si se da la frigider 3-4 ore sau toata noaptea.

Intr-un ceaun punem ceapa tocata marunt in ulei de masline, lasam cateva minute si adaugam carnea marinata impreuna cu sosul format.

Cand scade sosul se pune apa cat sa acopere si se lasa la fiert circa 30 minute dupa care adaugam ciupercile scurse de zeama si taiate mai marunt.

Se mai completeaza cu apa si se pun si rosiile cuburi, se lasa la fiert, pana cand carnea este fiarta bine.

Ca garnitura am fiert cateva buchetele de conopida si le-am tras prin unt cateva minute.

TIPS-URI

1

Se presara patrunjel proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatele de carne de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de conopida cu ciuperci si carnati