Bucatini "cacio e pepe"

de - Andreea - in Paste, 3 Dec 2012 | 5208 vizualizari

 

bucatini sunt un tip de pasta asemanatoare spaghetelor insa mai groasa, iar reteta se refera la paste cu mult pecorino (tip brinza de oaie ) si mult piper.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr bucatini
  • 125 gr pecorino
  • 2 linguri ulei masline
  • piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucatini "cacio e pepe":

Intr-o tigaie punem uleiul si adaugam piper negru, dupa preferinta fiecaruia :)

Pastele le punem la fiert in apa sarata si le fierbem conform indicatiilor de pe pachet ( aprox 7 minute).

Separat dam pecorino prin razatoare si adaugam putin din apa de la paste. Amestecam pina obtinem o crema.

Cind pastele sunt gata ,le punem in tigaia cu ulei si amestecam bine. Adaugam si crema de brinza si amestecam in continuare.

Se servesc fierbinti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatini "cacio e pepe"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]