Bucatini "cacio e pepe"

de - Andreea - in Paste, 3 Dec 2012 | 4752 vizualizari

 

bucatini sunt un tip de pasta asemanatoare spaghetelor insa mai groasa, iar reteta se refera la paste cu mult pecorino (tip brinza de oaie ) si mult piper.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr bucatini
  • 125 gr pecorino
  • 2 linguri ulei masline
  • piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucatini "cacio e pepe":

Intr-o tigaie punem uleiul si adaugam piper negru, dupa preferinta fiecaruia :)

Pastele le punem la fiert in apa sarata si le fierbem conform indicatiilor de pe pachet ( aprox 7 minute).

Separat dam pecorino prin razatoare si adaugam putin din apa de la paste. Amestecam pina obtinem o crema.

Cind pastele sunt gata ,le punem in tigaia cu ulei si amestecam bine. Adaugam si crema de brinza si amestecam in continuare.

Se servesc fierbinti.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatini "cacio e pepe"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

MonaMimi 1

04.12.2012, 10:39

Satisfyyourcravings 1

04.12.2012, 13:16

Pastele gătite simplu şi cu puţine ingrediente sunt preferatele mele!

Lau 1

04.12.2012, 20:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza, verdeturi si crusta de smantana