Budinca cu carne si invelis crocant

de Miha in Curcan, 14 Ian 2014 | 4063 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g pulpa de curcan
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • boabe de coriandru
  • 200 g mozzarella
  • 50 g cascaval
  • 150 g Almette
  • 100 g smantana
  • 1 ou
  • sare si piper
  • ierburi de Provence
  • fulgi de ardei iute
  • usturoi
  • busuioc verde
  • 2-3 pumni fulgi de porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu carne si invelis crocant:

Carnea se pune intr-o cratita si se acopera cu apa. Punem si boabele de mustar, piper si coriandru, apoi punem la fiert. Fierbem pana carnea se inmoaie suficient. Scoatem pe un platou, lasam sa se racoreasca si taiem cubulete.

Intr-un castron amestecam mozzarella si cascavalul date pe razatoarea cu ochiuri mari. Adaugam crema de branza, smantana si oul si omogenizam. Aromam dupa gust cu sare, piper, fulgi de ardei iute, usturoi, ceva ierburi de Provence si frunze de busuioc. La sfarsit incorporam bucatile de carne.

Turnam compozitia intr-un vas termorezistent uns cu ulei si acoperim cu un strat generos de fulgi de porumb. Dam vasul la cuptor pentru cca 40-45 de minute, pana incepe a se rumeni usor.

“Mami, a fost foarte bun. Saru-mana pentru masa!”

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu carne si invelis crocant" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sote de curcan si sos de ciuperci cu pilaf si piure