Budinca cu paste

de dantes in Paste, 17 Dec 2021 | 7421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g.paste fainoase
  • 500 g.branza de vaci dulce
  • 100 g zahat
  • 6 oua
  • 300 ml.smantana
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala
  • unt
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu paste:

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet si se lasa la scurs.

Branza se amesteca cu 4 oua,150 ml.smantana,zaharul,esenta de vanilie si coaja de la o potrocala.Se amesteca aceasta compozitie cu pastele fierte.

Se pregateste o tava mai adanca,se tapeteaza cu unt si putin pesmet,dupa care se toarna compozitia cu paste.

Se bat cele doua oua ramase cu smantana ramasa si se adauga deasupra.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 grade si se lasa la copt circa 20 minute pana cand se rumeneste deasupra.

TIPS-URI

1

Se pot folosi orce tip de paste

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]