Budinca cu paste

de dantes in Paste, 17 Dec 2021 | 7047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g.paste fainoase
  • 500 g.branza de vaci dulce
  • 100 g zahat
  • 6 oua
  • 300 ml.smantana
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala
  • unt
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu paste:

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet si se lasa la scurs.

Branza se amesteca cu 4 oua,150 ml.smantana,zaharul,esenta de vanilie si coaja de la o potrocala.Se amesteca aceasta compozitie cu pastele fierte.

Se pregateste o tava mai adanca,se tapeteaza cu unt si putin pesmet,dupa care se toarna compozitia cu paste.

Se bat cele doua oua ramase cu smantana ramasa si se adauga deasupra.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 grade si se lasa la copt circa 20 minute pana cand se rumeneste deasupra.

TIPS-URI

1

Se pot folosi orce tip de paste

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu salam